Kennisplatform voor het noorden

Heuver Group stelt directors aan

Geplaatst op 25 januari 2023
Heuver Group stelt directors aan

De afgelopen jaren hebben alle bedrijfsonderdelen binnen Heuver Group een sterke groei doorgemaakt. Om op een goede wijze invulling te kunnen geven aan de verdere internationalisering, professionalisering en groei van de organisatie, heeft de tweekoppige directie van Heuver Group besloten om voor Heuver Tyres en Profile Heuver directors aan te stellen. Voor Heuver Tyres is Laura van de Heuvel benoemd in de rol van Director Sales en Kasper Olimulder in de rol van Director Operations. Charel Nijhuis is met ingang van 1 januari 2023 gepromoveerd tot Director Profile Heuver. Zij zullen aan Bertus Heuver (CEO Heuver Group) en Elmer Wiemer (CFO Heuver Group) rapporteren.

Vertrouwen in het team

Laura en Kasper nemen vanaf heden de eindverantwoordelijkheid en dagelijkse leiding op zich voor Heuver Tyres, waarbij Charel hetzelfde doet voor Profile Heuver. Met deze stappen is de verantwoordelijkheid van beide bedrijfsonderdelen expliciet belegd in de organisatie. Er is vertrouwen in het team, waarbij bestaande medewerkers doorgroeien binnen het bedrijf.

Laura van den Heuvel (40) is inmiddels ruim 14 jaar in dienst bij Heuver. In 2008 kwam ze binnen als Verkoopmedewerker Binnendienst Aeolus bij het familiebedrijf. Ze groeide 1,5 jaar later door naar de functie van Business Unit Manager Aeolus. Vanaf 2015 gaf ze als Algemeen Sales Manager leiding aan de complete salesafdeling. Nu maakt ze wederom een mooie stap binnen het bedrijf met haar interne promotie tot Director Sales. Daar is ze heel blij mee: “Ik zie het als waardering en vertrouwen en dat voelt goed. Binnen Heuver Tyres staan onze kernwaarden Service, Gemak en Kennis centraal. Samen met ons uitgebreide verkoopteam wil ik hier vanuit mijn nieuwe rol een nog betere invulling aan gaan geven, waar onze klanten hun voordeel mee kunnen doen. Het is mooi om deze stap binnen het ambitieuze bedrijf te mogen maken.”

Kasper Olimulder (44) is nog een tijdje langer in dienst bij Heuver Tyres, namelijk al ruim 18 jaar. Hij startte in december 2004 als Logistiek Manager, Daar bleef het zeker niet bij, want in 2012 werd hij Manager Operations, waarbij hij verantwoordelijk was voor de afdelingen Logistiek en Inkoop. Daarna volgde in 2017 nog een promotie tot Operational Manager en recentelijk is Kasper dus benoemd tot Director Operations. Hij heeft zin in zijn nieuwe functie: “Ik ben trots om in deze rol voor zo’n prachtig internationaal familiebedrijf te mogen werken. Hier mag ik doorlopend uitdagingen en nieuwe kansen aanpakken. Op naar nog vele succesvolle jaren!”

Charel Nijhuis (48) is bijna 6 jaar in dienst bij Heuver. In 2017 begon hij als Manager Filialen. Met ingang van 2023 is hij gepromoveerd tot Director Profile Heuver. Ondanks zijn nuchtere instelling, ziet hij dit als een mooie stap voorwaarts: “Ik ben erg blij met het vertrouwen en de waardering, welke ik vanuit de organisatie krijg. Vol energie en overtuiging ga ik dan ook – samen met ons verkoopteam en al onze medewerkers in de filialen – het nieuwe jaar in. Daarbij wil ik me nog meer gaan focussen op onze concepten 100% Uptime en Service++, zodat we onze klanten van de meest veelzijdige dienstverlening kunnen voorzien.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord