Kennisplatform voor het noorden

Profile Heuver Kuil: De perfecte combinatie voor optimale service

Geplaatst op 6 juni 2024
Profile Heuver Kuil: De perfecte combinatie voor optimale service

Sinds januari 2023 is Kuil Banden in Groningen (Engelbert) onderdeel geworden van Heuver Group. Met deze overname hebben Profile Heuver, ook behorende tot Heuver Group, en Kuil Banden hun krachten in het Noorden van het land al enige tijd gebundeld. Inmiddels hebben beide bedrijven laten zien, dat ze elkaar enorm versterken. Om dit nog meer kracht bij te zetten, gaan Profile Heuver en Kuil Banden in het Noorden van Nederland voortaan samen verder onder één dak en onder één naam, te weten Profile Heuver Kuil.

Heuver en Kuil – dé perfecte match 

Profile Heuver en Kuil Banden zijn al vele decennia een begrip op bandengebied in de provincie Groningen en omstreken. Beide bandenspecialisten hebben daarbij hun klanten altijd van een compleet aanbod op het gebied van banden en velgen voor landbouwvoertuigen, grondverzetmachines, trucks en personenwagens voorzien. Jacob Kuil, verantwoordelijk voor Profile Heuver Kuil: “Sinds wij onze krachten gebundeld hebben, kunnen wij  onze klanten nóg beter van dienst zijn. Zo hebben wij onze service, onder andere in de vorm van de toevoeging van extra servicewagens, en onze kennis verder uitgebreid. Tot op heden hadden Profile Heuver en Kuil Banden nog twee verschillende locaties in Groningen; zowel aan de Osloweg als aan de Engelberterweg. In het kader van ‘slim en efficiënt’ hebben we besloten, om deze locaties samen te voegen en voortaan verder te gaan aan de Engelberterweg onder de naam Profile Heuver Kuil.” 

Een nóg completer assortiment met Heuver Group als sterke partner

Profile Heuver Kuil maakt onderdeel uit van Heuver Group. Ook Heuver Banden, een gerenommeerd internationaal bandenbedrijf, 11 Profile Heuver-vestigingen in het Noordoosten van Nederland en de regio Venlo, Bevri Wheels en Bevri Banden in Zeewolde behoren hiertoe. Bertus Heuver, Directeur Heuver Group, vervolgt: “De verschillende onderdelen binnen Heuver Group zijn stuk voor stuk bedrijven met een rijke historie. Met Heuver Group als sterke partner achter zich kan Profile Heuver Kuil haar klanten een groot aantal voordelen bieden. Zo hebben we gemiddeld altijd meer dan 180.000 banden op voorraad. Daarnaast kunnen we alle premiummerken landbouw-, truck- en grondverzetbanden én – wielen leveren, maar hebben we tevens diverse kwaliteitshuismerken leverbaar, zoals Aeolus, Albourgh, Alliance en MRL. Bovendien maakt een directe levering van ons huismerk op-maat-gemaakte wielen, Bevri Wheels, onderdeel uit van het productgamma. Maar óók op servicegebied hoeft Profile Heuver Kuil geen vraag onbeantwoord te laten. 24-uurs pechservice, 7 dagen per week, montage en uitlijnen (op locatie) en het aanpassen, vermaken en spuiten van velgen; het maakt allemaal onderdeel uit van ons brede servicepakket.”

Profile Heuver Kuil aanwezig op Landbouwbeurs Vlagtwedde

Op 14, 15 en 16 juni 2024 vindt de nieuwe editie van de Landbouwbeurs Vlagtwedde plaats; de belangrijkste beurs op landbouwgebied van Noord-Nederland. Als dé specialist op het gebied van landbouwbanden en -wielen mag Profile Heuver Kuil hier natuurlijk niet ontbreken met een eigen stand. Gedurende deze drie dagen zal een groot team van landbouwspecialisten aanwezig zijn om klanten en geïnteresseerden te informeren over de mogelijkheden, die Profile Heuver Kuil te bieden heeft. Jacob Kuil: “Voor ons is de Landbouwbeurs Vlagtwedde een uitgelezen kans om Profile Heuver Kuil goed in de markt te zetten. Wij zijn ervan overtuigd alle kennis en ervaring in huis te hebben op het gebied van landbouwbanden en -wielen. De vernieuwde combinatie zorgt ervoor, dat we als geheel nóg interessanter zijn geworden voor de markt. Met onze kernwaarden Kwaliteit, Kennis, Gemak, Service en Snelheid laten wij zien, dat wij het verschil kunnen maken voor onze klanten.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord