Kennisplatform voor het noorden

Profile Heuver neemt truckbanden-activiteiten van Jan Luikens Stadskanaal over

Geplaatst op 23 januari 2020
Profile Heuver neemt activiteiten van Jan Luikens Stadskanaal over

Profile Heuver uit Hardenberg, één van de pioniers van de franchiseformule Profile, breidt haar zakelijke truckactiviteiten uit door het zakelijke klantenbestand van Jan Luikens in Stadskanaal over te nemen met ingang van 1 februari 2020. Jan Luikens wilde wat gas terugnemen in het eigen bedrijf en koos daarbij voor een gedeeltelijke overname door Profile Heuver omdat service hier, net als bij hun eigen bedrijf, hoog in het vaandel staat. Elke dag werken gespecialiseerde truckmonteurs aan het waarmaken van de belofte: De meest klantgerichte bandenspecialist die er is!

Gerenommeerd bedrijf

“Wij zijn er trots op dat Jan Luikens ons heeft benaderd om zijn truckklanten over te nemen”, zegt Bertus Heuver, directeur Profile Heuver. “Jan Luikens is een gerenommeerd bedrijf met een rijke historie, net als ons bedrijf. De klanten van Luikens profiteren dankzij deze overname van een compleet assortiment van alle soorten truckbanden en natuurlijk de gedeelde kennis van onze complete groep. Jan zal samen met Heuver zorgen voor een warme – waar mogelijk persoonlijke – overdracht. Chris Bakker (accountmanager truck Profile Heuver) zal zijn klantenportefeuille overnemen.” Overigens blijft Jan Luikens in Stadskanaal wel gewoon de particuliere klanten bedienen.

Kostenbesparing door proactieve aanpak – 100% UPTIME

De Heuver groep bestaat uit 14 Profile Heuver vestigingen verspreid over Noord-, Oost- en Zuid-Nederland en een bandengroothandel in Hardenberg. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en deskundigheid staan daarbij altijd voorop, vertelt Charel Nijhuis, manager filialen Profile Heuver: “Het is onze missie om ervoor te zorgen dat een vrachtwagen altijd kan rijden en dus honderd procent uptime is. Door goed bandenmanagement, optimaal uitlijnen en balanceren, maar ook door regelmatig wagenparken van transportbedrijven te checken. Daarvoor hebben we mobiele service units die het hele land door gaan. Bovendien helpen we onze klanten door hun rij-data te analyseren, waarmee zij hun chauffeurs weer kunnen trainen. Door onze aanpak bespaart ieder transportbedrijf direct kosten.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord