Kennisplatform voor het noorden

Flim Architecten gaat verder onder de naam MINT Architecten

Geplaatst op 8 maart 2018
Flim Architecten gaat verder onder de naam MINT Architecten

Flim Architecten zal per 5 maart 2018 verder gaan onder de naam MINT Architecten. Het team van het bureau is de laatste twee jaar gegroeid met de inbreng van jonge, frisse en ambitieuze architecten. De naamswijziging is hier een logisch vervolg op.

MINT staat voor de heldere concepten en frisse ontwerpen die het visitekaartje van het architectenbureau zijn. Sinds 2009 zijn onder de naam Flim Architecten tal van ontwerpen met succes gerealiseerd. Met projecten op het gebied van zowel nieuwbouw als transformaties laat het bureau zien dat gebouwen naast duurzaam en functioneel, ook gewoon mooi mogen zijn.

Het in Onnen gevestigde bureau heeft de afgelopen jaren gewerkt aan een breed scala opdrachten waaronder het nieuwe Dorpshuis Duivendrecht, de duurzame transformatie van boerderij Blaauw op de Wierde Weiwerd en de transformatie van het voormalige Arke kantoorpand in Enschede. Dit voorjaar worden de dijkbalkons in Lauwersoog waarvan het ontwerp in samenwerking met Melle Koot tot stand kwam officieel in gebruik genomen.

MINT Architecten streeft ernaar om de komende jaren verder te groeien en richt zich naast de projecten in de regio ook op verdere uitbreiding van het werkveld in de rest van het land.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord