Kennisplatform voor het noorden

“Laden Maar!” uniek concept in elektrische laadpalen voor sportverenigingen, VVE’s en publieke ruimte

Geplaatst op 13 april 2021
“Laden Maar!” uniek concept in elektrische laadpalen voor sportverenigingen, VVE’s en publieke ruimte

Het bedrijf Laden Maar! heeft op dinsdag 6 april de eerste twee publieke elektrische laadpalen geplaatst in Groningen. Bewoners, omwonenden en bezoekers kunnen gebruik maken van deze palen voor het opladen van hun auto. Bijzonder is dat de palen aangesloten zijn op de zonnepanelen van het Noorderbad, nu een appartementencomplex.

Laden Maar! biedt aan (sport)verenigingen en VVE’s en publieke lokaties de mogelijkheid één of meerdere laadpalen te huren. De vereniging of gemeente stelt, tegen vergoeding parkeerruimte beschikbaar. De installatie en eventuele aanpassing aan de meterkast worden kosteloos verzorgd. Gebruikers van de laadpaal betalen met hun ‘eigen’ laadpas.

Service

Op deze manier is de investering voor een verenging beperkt maar kan het wel de service aan bewoners en  bezoekers bieden zodat altijd dichtbij de mogelijkheid bestaat de auto op te laden. Laden Maar! werkt intensief samen met Installatiecombinatie Pronk uit Ureterp, specialist in plaatsing en beheer van laadpalen en is actief in heel Noord Nederland.

Voor informatie:
085-1301557
info@ladenmaar.com

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord