Kennisplatform voor het noorden

Groningen Store viert nieuwe webshop met schattenjacht in Groningen

Geplaatst op 27 maart 2024
Groningen Store viert nieuwe webshop met schattenjacht in Groningen

Ter ere van het vijfjarig jubileum van de Groningen Store (VVV) in Forum Groningen, kondigt de winkel met trots de lancering aan van hun nieuwe en verbeterde webshop. Deze mijlpaal wordt gevierd met een speciale actie die de stad Groningen en haar inwoners op een bijzondere manier betrekt.

Speciale Groningse schattenjacht

Van 19 tot en met 23 maart organiseert de Groningen Store (VVV) een speciale schattenjacht, waarbij iedere dag een Groningse schat verborgen wordt ergens in de stad Groningen.

Deelnemers worden aangemoedigd om de lnstagram stories op het officiële kanaal van de Groningen Store (VVV) ‘instaqram.com/qroninqenstore’ te volgen en nauwlettend in de gaten te houden voor dagelijkse hints die leiden naar de locatie van de schat. De gelukkige vinders van deze schatten kunnen deze inleveren bij de Groningen Store (VVV) in Forum Groningen en ontvangen een voucher ter waarde van €5O euro, te besteden in de gloed nieuwe webshop.

Gebruiksgemak, overzichtelijkheid en Groningse sfeer

De lancering van de nieuwe webshop markeert een belang rijk moment voor de Groningen Store

(VVV). Met een focus op gebruiksgemak, overzichtelijkheid en het uitdragen van de unieke sfeer van zowel Groningen als de winkel zelf, belooft de webshop een verrijking te zijn voor zowel Groningers als liefhebbers van buiten Groningen. Tevens biedt de nieuwe webshop een zorgvuldig samengestelde collectie van product en die de essentie van Groningen vangen. Van posters van pronkstu kken van Stad en Ommeland tot aan toffe kleding voor jong en oud.

Geen schat missen?

De Groningse schattenjacht vind je op ‘instaqram.com/qroninqenstore’. Volg het Instagram kanaal om geen schat te missen en houd de lnstagram stories nauwlettend in de gaten voor dagelijkse hints die leiden naar de locatie van de schat. Het adres van de Groningen Store (VVV) is Nieuwe Markt I, 9712 KN Groningen (begane grond Forum Groningen).

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord