Kennisplatform voor het noorden

Groningen biedt volop inspiratie voor Meeting-Eventplanners

Geplaatst op 5 september 2023
Groningen biedt volop inspiratie voor Meeting-Eventplanners

Ben je op zoek naar een bestemming die jouw zakelijke bijeenkomst naar een hoger niveau kan tillen? Zoek je een locatie die echt iets toevoegt, of inspiratie voor een event met impact? Op dinsdag 10 oktober organiseert Groningen Conventions het Inspiratie Event voor meeting professionals, office managers en (directie)secretaresses. Maak kennis met alles was Groningen op het gebied van congressen, events en zakelijke bijeenkomsten in huis heeft, doe mee aan de winactie, neem deel aan de inspirerende workshops en sluit de dag af met een preuvenementborrel!

Tijdens het Inspiratie Event in de Martinikerk en het Forum in Groningen krijgen de deelnemers een volledige update omtrent de zakelijke bijeenkomsten anno nu. Het programma biedt diverse onderdelen die alle facetten van een bijeenkomst belichten. Na slechts één middag heb je alle kennis en inspiratie in huis om jouw meetings, congressen en evenementen naar een hoger niveau te tillen.

Programma
Het Inspiratie Event wordt geopend door keynote spreker Ayca Szapora. Deze neurowetenschapper neemt je op een energieke en humoristische wijze mee in de wondere werking van het brein en laat je trucjes zien die je hersenen met je uithalen.

Ben je benieuwd wat Groningen op het gebied van locaties, hotels en services voor congressen en zakelijke bijeenkomsten te bieden heeft? Maak kennis met de 45 exposanten op de Exposanten Playground in de Martinikerk. Heb je de tour langs alle stands succesvol afgerond, je goodie bag gevuld met interessante informatie en is je stempelkaart vol? Lever je kaart in en maak kans op mooie prijzen!

Om extra inspiratie op te doen, organiseert Groningen Conventions drie interessante workshops. Elza Bulstra vertelt je hoe succesvolle sprekers hun publiek van begin tot eind boeien door in te zetten op persoonlijkheid, argumentatie en emoties. Pauline Schueler neemt je mee in de wereld van de etiquette en hoe je post-covid zakenrelaties het beste kunt begroeten. Erwin Balkema deelt de nieuwste trends voor evenementen en beurzen. De takeaways die je mee naar huis neemt, kun je direct toepassen bij het organiseren van meetings en events.

Ook op culinair gebied laat Groningen zich van diens beste kant zien. Tijdens het Gronings preuvenementborrel geniet je van heerlijke Groningse hapjes en heb je de gelegenheid om in een informele setting verder te netwerken.

Beleving op topniveau
Wouter Olland, manager Groningen Conventions, kijkt ernaar uit om meeting professionals, office managers en (directie)secretaresses te mogen ontvangen. “Dit event wordt georganiseerd door een zeer enthousiaste club van Groningse ondernemers met een echte no-nonsense mentaliteit. Samen laten we op 10 oktober zien wat voor toffe stad Groningen is. Het Inspiratie Event wordt een educatieve, inspiratievolle en culinaire beleving op topniveau!”

Het Inspiratie Event van Groningen Conventions vindt plaats op dinsdag 10 oktober, van 13.00 tot 18.00 in de Martinikerk en het Forum in Groningen. Meer informatie en aanmelden via www.groningenconventions.nl/nl/inspiratie-event-10-oktober-2023

Foto: Siese Veenstra

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord