Kennisplatform voor het noorden

DigitalWorks wordt digitale partner van GroenLeven

Geplaatst op 2 maart 2020

GroenLeven uit Heerenveen, marktleider in grootschalige zonne-energie, kiest voor digitaal consultancybureau DigitalWorks uit Groningen als haar digitale partner. DigitalWorks gaat GroenLeven helpen bij het ontwikkelen van de digitale strategie, bij het opzetten, implementeren en managen van digitale marketingkanalen, bij het op de juiste manier verzamelen van online data en bij het automatiseren van marketingactiviteiten.

“Wij zijn trots op deze samenwerking met een toonaangevend bedrijf als GroenLeven”, zegt Benjamin Vogelzang, medeoprichter van DigitalWorks. “In Noord-Nederland wordt de noodzaak van de omschakeling naar schone energie het meest gevoeld. Als Groninger bureau dragen wij daar graag aan bij door onze kennis en expertise in te zetten voor GroenLeven.

Maarten de Groot, manager marketing en communicatie GroenLeven, over de keuze voor DigitalWorks: “Wij werken iedere dag gepassioneerd aan de energietransitie. In DigitalWorks hebben wij een partner gevonden die met net zoveel passie aan een andere transitie werkt, namelijk aan de digitale transitie.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord