Kennisplatform voor het noorden

DigitalWorks is het beste digital consultancy-bureau van Nederland

Geplaatst op 30 april 2021
DigitalWorks is het beste digital consultancybureau van Nederland

Digitaal consultancy-bureau DigitalWorks uit Groningen is volgens Emerce100 het beste bedrijf van Nederland in de categorie ‘consultants’. Daarmee staan ze boven de grote consultancybureaus als Deloitte, KPMG, Accenture en Boston Consultancy Group.

“Wij beschouwen onszelf als een verlengstuk van de marketingafdeling van onze klanten”, aldus medeoprichter van DigitalWorks Niels van Sint Maartensdijk.” Daarom werken we met het concept Consultancy as a Service. Hierbij betalen klanten een vast bedrag per maand en bepalen we iedere maand samen met de klant de prioriteiten en werkzaamheden.” Medeoprichter Benjamin Vogelzang: “de werkwijze van DigitalWorks is gericht op het verhogen van het digitale IQ binnen organisaties. Daarom dragen wij onze kennis over aan medewerkers zodat zij uiteindelijk zelf aan de slag kunnen.”

Over DigitalWorks

DigitalWorks uit Groningen is in 2016 opgericht door Benjamin Vogelzang en Niels van Sint Maartensdijk. Het bedrijf heeft ruime ervaring met digitale transities, ontwikkeling van digitale marketingstrategieën, implementatie en uitvoering van digitale marketingcampagnes en het overbrengen van relevante kennis op het gebied van digital marketing.

Over de Emerce100

De Emerce100 is een speciale uitgave van Emerce. Op basis van een imago-onderzoek uitgevoerd door Motivaction worden de 100 beste e-businessbedrijven beoordeeld op know-how, prijs, kwaliteit van de dienstverlening en betrouwbaarheid. De Emerce100 biedt inzicht in de belangrijkste spelers in de markt en is hét naslagwerk voor klantorganisaties.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord