Kennisplatform voor het noorden

Xiel Groningen biedt vernieuwende dienstverlening

Geplaatst op 23 mei 2023
Xiel Groningen biedt nieuwe dienstverlening

Xiel werkt als trusted advisor samen met organisaties om talenten te selecteren en te ontwikkelen. Enkele kernthema’s van hun dienstverlening: veerkrachtverbetering, integriteit en moreel leiderschap, de psychologie van veiligheid en leiderschapsontwikkeling.

Psychologisch adviesbureau Xiel Groningen is in januari 2023 door David Plaut en Carolyn Moes gestart, zij houden kantoor aan het Zuiderpark 11 in Groningen. Een locatie die past bij de aandacht die zij besteden aan deelnemers om te reflecteren en inzichten te verkrijgen. Het pand is weliswaar klassiek en de tijd lijkt stil te hebben gestaan, maar naast de verdieping en de rust, brengen zij ook vernieuwing wat betreft hun dienstverlening. Virtual reality assessments en het gebruik van biofeedback binnen personal development-trajecten zijn hiervan een voorbeeld.

Xiel

De naam en missie worden gedeeld met Pieter-Jil Pluimert en Marc Boele die Xiel (in Wassenaar) in 2016 hebben opgericht. Xiel staat voor advisering bij selectie en ontwikkelingsvraagstukken op individueel, team- en organisatieniveau, waarbij de gecombineerde focus op psychologie en bedrijfskunde een bepalende factor is. Op deze manier verenigen zij hun krachten om opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord