WordCamp Noord-Nederland in Drachten

10 januari 2018 Trends

Werk jij in je vrije tijd of voor je werk met WordPress? Dan mag je dit niet missen! Op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari wordt er een WordPress conferentie georganiseerd in De Lawei te Drachten, een zogenaamde WordCamp. Een uitgelezen kans om meer te leren over WordPress. Deel jouw ervaringen en kom in contact met de gedreven en gezellige WordPress community. Twee volledige dagen geheel in teken van het Open-Source Content Management Systeem (CMS) WordPress.

Zaterdag 10 februari zal gevuld worden met allerlei informatieve lezingen. Hierbij kun je denken aan  best practises voor de ontwikkeling van thema’s en plugins, ontwikkelmethodiek, praktijkcases, marketing en nog veel meer. Een dag die je écht niet wil missen!

De dag ervoor, vrijdag 9 februari, staat in het teken van samenwerken aan het WordPress project. Onder begeleiding van ervaren “collega’s” zal er gewerkt worden aan alle disciplines van het WordPress project. Denk daarbij aan code schrijven of testen, vragen beantwoorden op de online forums, het vertalen van WordPress en het verbeteren van de toegankelijkheid.

Er is maar ruimte voor 150 deelnemers, dus wees er snel bij.

Locatie: De Lawei Drachten.
9 februari: Contributor day.
10 februari: Conferentiedag; bestaande uit lezingen en keynotes.

Tickets kosten € 30,-.

Meer informatie, bezoek onze website: https://2018.noordnederland.wordcamp.org/

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord