Kennisplatform voor het noorden

WeSeeDo en OBI4wan maken samen beeldbellen binnen chatgesprek mogelijk

Geplaatst op 3 augustus 2022
WeSeeDo en OBI4wan maken samen beeldbellen binnen chatgesprek mogelijk

WeSeeDo en OBI4wan hebben de handen ineen geslagen. Dankzij de samenwerking is het vanaf nu mogelijk om chatgesprekken te combineren met beeldbellen. Met maar één klik kan vanuit de chat een beeldbelgesprek worden opgestart. Ideaal voor organisaties die veelal via chat contact hebben met hun klanten.

OBI4wan biedt customer service professionals de tools waarmee zij hun klanten een soepele klantervaring kunnen bieden over alle digitale voorkeurskanalen zoals social media, live chat en messaging apps als WhatsApp en Facebook Messenger heen. WeSeeDo stelt organisaties in staat om – zonder iets te hoeven downloaden of installeren – op een makkelijke, gepersonaliseerde en vooral veilige manier met klanten te beeldbellen.

Efficiënter, effectiever en gerichter contact
De integratie van beide oplossingen zorgt ervoor dat organisaties binnen een chatgesprek met één druk op de knop beeld kunnen bijschakelen. Dit kan eenvoudig en laagdrempelig door het delen van een link. Door beeld in te schakelen kan een medewerker meekijken en de situatie beoordelen. Hierdoor kan de chattijd aanzienlijk verkort worden.

Naast een betere inventarisatie, kan iemand zo sneller de juiste vervolgstappen bepalen en collega’s beter aansturen. Denk bijvoorbeeld aan een vergunningsaanvraag bij de gemeente waarbij via beeldbellen meegekeken kan worden naar het object of bijvoorbeeld een medisch consult met een specialist. Het contact wordt daarmee naast persoonlijker ook efficiënter, wel zo fijn voor beide partijen.

‘Veilig en gemakkelijk beeldbellen tijdens chatgesprekken’
Harry Schouten, CCO OBI4wan zag direct de toegevoegde waarde. “Onze samenwerking trekt omnichannel klantcontact naar een hoger niveau. Voor zowel organisatie als klant zit de toegevoegde waarde echt op het persoonlijk en efficiënte aspect, vooral bij complexere conversaties.”

Iebele Otten – oprichter van WeSeeDo – is blij met deze samenwerking: “Als integratiebeeldbelspecialist is het mooi om te zien dat ook OBI4Wan haar chattool heeft gekoppeld met WeSeeDo. Dit zorgt voor veilig en gemakkelijk beeldbellen tijdens chatgesprekken voor zowel haar klanten als eindklanten. In de toekomst willen we de samenwerking verder uitbreiden met onder meer een koppeling met DigiD.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord