Kennisplatform voor het noorden

Compasity en WeSeeDo: slaan de handen ineen

Geplaatst op 6 mei 2024
Compasity en WeSeeDo: slaan de handen ineen

Compasity en WeSeeDo hebben de handen ineen geslagen om een innovatieve aanvulling te integreren op gebied van planning en contact binnen verzuimsoftware. Artsen en medewerkers kunnen via de planningstool PlanIT van Compasity gemakkelijk afspraken plannen en daarbij ook beeldbellen als optie gebruiken dankzij de integratie van WeSeeDo. Op deze manier kunnen gebruikers niet alleen efficiënter plannen, maar ook efficiënter communiceren.

Persoonlijke verbinding centraal in verzuimbegeleiding

“De samenwerking met WeSeeDo binnen onze verzuimsoftware is een belangrijke stap in onze missie om innovatieve oplossingen te bieden voor efficiënte planning en directe communicatie. Met WeSeeDo integreren we niet alleen functionaliteit, maar versterken we ook de persoonlijke verbinding tussen artsen en medewerkers binnen onze verzuimsoftware”, aldus Paul Kanbier, directeur van Compasity.

De behoefte aan geïntegreerde communicatieoplossingen in verzuimsoftware neemt toe, vooral gezien de recente ontwikkelingen in de gezondheidszorg en arbeidsomstandigheden. Deze samenwerking tussen Compasity en WeSeeDo speelt precies in op deze actuele behoeften.

WeSeeDo’en: veilig, gemakkelijk en gepersonaliseerd beeldbellen

“We zijn erg blij met de samenwerking met Compasity”, vertelt Iebele Otten, eigenaar bij WeSeeDo. “Het is inspirerend om te zien hoe we samen innovatieve oplossingen kunnen ontwikkelen die de planning en communicatie in de verzuimsector efficiënter en flexibeler maken. De voordelen van WeSeeDo, zoals 100% veiligheid, stabiele beeldbelverbindingen en gebruiksgemak, leiden tot een hogere succesfactor, omdat beeldbellen meer is dan alleen beeld opbouwen.”.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord