Kennisplatform voor het noorden

VAVO Open dag bij Alfa-college Groningen op 28 juni 2022

Geplaatst op 21 juni 2022
VAVO Open dag bij Alfa-college Groningen op 28 juni 2022

Nog geen diploma van het voortgezet onderwijs op zak? Het VAVO (voortgezet algemeen volwassenenonderwijs) van het Alfa-college biedt uitkomst. Hier haal je versneld je diploma of deelcertificaten vmbo-tl, havo of vwo. Op 28 juni 2022 is er een VAVO Open dag waar je docenten en loopbaanbegeleiders meer informatie geven.

Op dinsdag 28 juni 2022 houdt het Alfa-college een VAVO Open dag. Tussen 17.00 en 19.00 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom bij de Admiraal de Ruyterlaan 2 in Groningen. Docenten en loopbaanbegeleiders vertellen hier graag meer over de mogelijkheden die VAVO biedt.

Meer over VAVO

In september start het nieuwe schooljaar van de VAVO-opleidingen. Kijk voor meer informatie over de toelatingseisen, vakken, extra begeleiding, kosten en de Open dag op 28 juni op: www.alfa-college.nl/vavo.

VAVO-leerlingen in beeld

Louise Liemberg

Louise roeit op topsportniveau. Daardoor heeft ze minder tijd voor school. Bij het VAVO op het Alfa-college haalt ze alsnog haar havodiploma. Doordat ze hier alleen eindexamenvakken volgt, heeft ze meer tijd over voor het roeien.

Bekijk het verhaal van Louise: https://www.youtube.com/watch?v=HNjDb-daiFE

Joshua de Bruijn

Joshua heeft een tijd in het buitenland gewoond, waardoor hij zijn diploma in het voortgezet onderwijs niet heeft kunnen halen. Hij studeert daarom nu aan het VAVO bij het Alfa-college. Uiteindelijk wil hij zijn eigen bedrijf starten.

Bekijk het verhaal van Joshua: https://www.youtube.com/watch?v=0E81z18WO2Q&t=13s

Renee de Poorte

Het voortgezet onderwijs lag Renee wat minder. Bij het VAVO op het Alfa-college lukte het haar wel om haar havodiploma te halen. Nu is ze zelfs bezig met haar vwo-diploma. Hierna wil Renee diergeneeskunde studeren.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord