Kennisplatform voor het noorden

TK Maxx Groningen biedt unieke personal shopping ervaring

Geplaatst op 28 november 2017
TK Maxx Groningen kiest samen met klanten voor steun ‘Vrienden van Beatrix Kinderziekenhuis’.

Bij de TK Maxx in Groningen kon het winkelend publiek afgelopen zaterdag gebruik maken van een personal shopper. Tijdens het drukste winkelweekend van het jaar zorgde de personal shopper ervoor dat bezoekers het beste modeadvies kregen, de juiste trends werden gevolgd, unieke accessoires werden gekozen en de zware tassen werden gedragen. Gekleed in een rood pak en een mijter van Sinterklaas op zijn hoofd, was de personal shopper niet te missen. Vol overgave gaf hij winkelend publiek en influencers advies en tips voor cadeautjes voor de aankomende feestdagen.

Drie Groningse mode influencers, Elma van Keulen, Claudia Struijck en Kim Buining, waren aanwezig in de off price retailer om gebruik te maken van de personal shopper. De personal shopper hielp hen efficiënt te zoeken naar Sinterklaascadeautjes voor vrienden, familie en natuurlijk voor hen zelf.

Slimme shoppers vinden bij TK Maxx een uitgebreid aanbod: fashion voor dames, heren en kinderen, lingerie, accessoires, reis- en beauty artikelen. Daarnaast is er een uniek aanbod van praktische keukenspullen, decoratie artikelen, stoffen, kussens en accessoires voor huisdieren. Dat zijn de allergrootste designmerken, die tot wel 60% goedkoper zijn dan de adviesprijs. Met wekelijkse nieuwe leveringen is er altijd iets nieuws en spannends in de winkel te ontdekken.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord