Kennisplatform voor het noorden

Sinterklaas in Sneek: Sinterklaasintocht, Sinterklaaswandeltocht en Sinterklaasshow

Geplaatst op 7 november 2016
Sinterklaas in Sneek

Naast de Sinterklaasintocht op zaterdag 12 november en de wandeltocht op zaterdag 19 november trakteert de Sinterklaascommissie van de Vereniging van Sneeker Zakenlieden jong en oud op een spetterende Sinterklaasshow ‘Sint en de tijdmachine’! Op zondag 27 november 2016 worden er 3 shows gegeven in de unieke ambiance van het tentencomplex van Circus Salto.

Dit jaar zit Sinterklaas met een groot probleem. Elk jaar stoppen duizenden kinderen hun verlanglijstje in hun schoen zodat Sinterklaas weet wat hij op pakjesavond aan de kinderen kan schenken. Van barbiepop tot spelcomputer … niets is Sinterklaas te gek! Je mag alles vragen… Sinterklaas gaat met zijn Pieten alle winkels af om de kinderwensen te vervullen. Echter dit jaar zijn er een paar kinderen met wel heel speciale wensen. Het zijn cadeautjes die je niet zomaar in de winkel kunt kopen…

Uiteraard kan dat Sinterklaas niet weerhouden en samen met zijn Pieten gaat hij dan ook tot het uiterste om deze speciale cadeaus te vinden… maar of dat gaat lukken…? Dat gaan we meemaken in de nieuwe spetterende Sinterklaasshow ‘Sint en de Tijdmachine’!

Speciaal voor deze show komt Sinterklaas met heel veel Pieten, waaronder natuurlijk Liedpiet, Muziekpiet, Danspieten en … een paar Bandietpieten…naar Sneek. Uiteraard zorgt het muziekcombo ‘Pepernotenbreiers’ onder de leiding van Maestro Walter voor de muzikale ondersteuning. Jullie gastheer in de tent van Circus Salto is … Clown Sander! Hij zal met een vleugje magie en natuurlijk veel humor er alles aan doen om Sinterklaas te helpen. Het wordt een feest boordevol magie, humor, spanning en natuurlijk muziek!

De shows worden verzorgd in het tentencomplex van Circus Salto. Het ‘huis’ van Clown Sander wordt aangenaam verwarmd en is ingericht als een intiem theater met talrijke Sinterklaasdecoraties. Al bij aankomst worden de kinderen in de ontvangsttent persoonlijk welkom geheten door de Pieten en is er allemaal lekkers verkrijgbaar zoals koffie, warme chocolademelk, suikerspinnen en popcorn. In de intieme theatertent zitten de kinderen met de neus bovenop het spektakel.  Na afloop is er een Meet & Greet met de Sint en zijn Pieten!

Het tentencomplex wordt opgebouwd op het Veemarktplein (aan de Stationstraat). De shows starten om 13.00, 14.30 en 16.00 uur. De show duurt ca. 50 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn vanaf nu in de voorverkoop verkrijgbaar á 5 Euro bij Devo Sneek (Grootzand 20) en Kapsalon Man & Haar (Oud Kerkhof 31/33).
De kassa bij de tent is vanaf 30 minuten voor aanvang geopend maar …vol = vol dus wees er snel bij en koop uw kaarten bij de voorverkoopadressen!

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord