Kennisplatform voor het noorden

De week van Nick Betgem (Office IT)

Geplaatst op 17 januari 2022
De week van Nick Betgem (Office IT)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Nick Betgem, directeur bij Office ITHoe ziet zijn agenda eruit en wat houdt hem bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Als Office IT uit Sneek zijn we een full-service IT-bedrijf voor het MKB. Wij adviseren, implementeren en beheren de IT-omgeving van kleine en middelgrote MKB-bedrijven zodat zij zorgeloos kunnen ondernemen.

Wat ik zelf altijd belangrijk vind en hoog in het vaandel heb staan is het persoonlijk contact met de klant. Een goede bereikbaarheid gecombineerd met kundige medewerkers aan de telefoon is gewoonweg onmisbaar. Daar ligt in mijn optiek ook ons onderscheidend vermogen; of je contact hebt met de helpdesk of de directie, het contact bij ons is altijd laagdrempelig en we zorgen er altijd voor dat we je vraag beantwoorden of je probleem oplossen.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Samen met onze klanten op zoek naar de beste oplossing. Het is soms moeilijk voor te stellen als je je eigen producten aanprijst. Je hebt snel het gevoel “tegenover de klant” te staan. Realiteit is dat we “naast de ondernemer” staan en samen zoeken naar de beste en meest praktische oplossing voor zijn of haar bedrijf. Problemen vanuit de onderneming omzetten naar slimme ICT-oplossingen.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Dit jaar koersen we volledig op groei. We hebben een ambitieuze doelstelling om de organisatie flink te laten expanderen in de aankomende 5 jaar. Dit is hard nodig om de verandering in de markt bij te kunnen blijven en onze positie in Noord-Nederland verder te verstevigen. We zijn recentelijk een samenwerking aangegaan met investeringsmaatschappij Riverdam. Zij helpen ons met zowel de autonome groei versnelling als een gedegen buy-and-build strategie.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Ik heb een offertebespreking staan met een lead. Zij werken nog met traditionele systemen en zijn op zoek naar een oplossing in de cloud. Ik denk dat we een passende oplossing kunnen bieden met onze beheerde online werkplekomgeving. Dit gecombineerd met ons VOIP-systeem maakt het tot een prachtige oplossing.

En waarom?

We willen deze lead heel graag als klant verwelkomen. Het is een bedrijf welke toonaangevend is in de regio en ons kan helpen met onze verdere groeiversnelling. Ik vind het altijd leuk om onze naam daaraan te verbinden.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Houd je systemen up-to-date. Laat een externe partij (zoals Office IT) je omgeving onder de loep nemen om een goed beeld te krijgen of je anno 2022 nog goed beveiligd bent tegen bijvoorbeeld ransomware-aanvallen.

Nick Betgem
Office IT

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord