Kennisplatform voor het noorden

Online trainingen rondom duurzaam leiderschap in landbouw

Geplaatst op 27 januari 2021
Online trainingen rondom duurzaam leiderschap in landbouw

Wat is jouw rol in de biologische landbouwbeweging? Binnen de context van klimaatverandering, biodiversiteitsverlies en verlies van gezonde bodem wordt duurzaam boeren steeds urgenter. Waar staan we als biologische sector en doen we genoeg? Warmonderhof Trainingen, de cursustak van biodynamische landbouwopleiding Warmonderhof, organiseert drie dagdeelsessies.

Trainers Lian Kasper en Ronald van Marlen: “In deze sessies werken we aan de veerkracht en het persoonlijke leiderschap van de deelnemers in relatie tot de wereld en hun (toekomstige) werk in de landbouw. Het is een praktische training die ingaat op je eigen persoonlijke situatie en je handvatten geeft om je in deze uitdagende tijd te verhouden tot ontwikkelingen in de wereld en steviger in je schoenen te staan. Om gezonder en met meer plezier en passie te werken, én om je eigen impact te vergroten en je eigen bijdrage aan de biologische landbouw vorm te geven.”

Online alternatief
Warmonderhof heeft al haar trainingen wegens Corona moeten verplaatsen naar het najaar, maar de trainers van Duurzaam leiderschap in de landbouw wilden – gezien de urgentie van het onderwerp – toch een verkort online alternatief aanbieden. Tegen een aantrekkelijke prijs kunnen belangstellenden zich inschrijven.

Data: vrijdag 19 februari, 5 maart en 19 maart van 9.00 tot 12.00 uur. Aanmelden via www.warmonderhoftrainingen.nl

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord