Kennisplatform voor het noorden

Na 15 jaar Verzuim & Zo start Linata Rutgers een nieuw bedrijf: Werk 3.0.

Geplaatst op 4 september 2020

Met haar team gaat zij organisaties helpen succesvoller te worden door de medewerkers centraal te stellen en hun werkvermogen te optimaliseren. Werk 3.0 creëert een organisatie waar medewerkers bij willen horen en trots op zijn. Hoe? Met een pragmatische én wetenschappelijk onderbouwde aanpak.

De afgelopen 15 jaar werd Verzuim & Zo bij zeer uiteenlopende bedrijven en organisaties in de zorg, het onderwijs en MKB, ingeschakeld als dé partij om doeltreffend en snel verzuim te reduceren en te beheersen.

Verzuim is vaak een gevolg onbalans in het werkvermogen
Op basis van onze ruime ervaring met Verzuim & Zo weten we dat het optimaliseren van het werkvermogen van medewerkers vooral te maken heeft met een goede visie, sterk leiderschap en eigenaarschap, stimulerende en motiverende werkomstandigheden en duidelijke communicatie.

Verzuim & Zo komt binnen op urgentie & noodzaak.
Werk 3.0 komt binnen op ambitie!

Met Werk 3.0 kijken we dus niet alleen naar (oorzaken van) het verzuim bij medewerkers, maar ook op de wijze waarop de organisatie wordt bestuurd en functioneert.  Het centraal stellen van medewerker en hun werkvermogen is een belangrijke eerste keuze die de organisatie moet maken. Vervolgens denken we samen na over de toegevoegde waarde van “medewerkers centraal” stellen. Wij concretiseren met de opdrachtgever de onderscheidenlijke stappen (leiderschap, droom, visie, missie, beleid, strategie, operatie en communicatie) en vertalen deze in concrete onderwerpen en doelen.

Werk 3.0 maakt gebruik van bewezen theorieën en methoden. Zo zetten wij bijvoorbeeld het Huis van Werkvermogen® in als methode om vanuit medewerkersperspectief werkvermogen zichtbaar en bespreekbaar te maken.

Door bij onze benadering ‘top-down’ en ‘bottom-up’ te combineren zorgen we voor een grote betrokkenheid binnen de organisatie. Resultaten worden tastbaar door dit ‘grootse’ onderwerp in behapbare praktische stukken te knippen in deze integrale aanpak te gieten. Want ook een olifant eet je in stukjes!

Het resultaat?
Een succesvolle en wendbare organisatie waar medewerkers trots op zijn en bij willen horen. Een omgeving waarin zij verantwoordelijkheid willen, kunnen en durven nemen. Want betrokken medewerkers zorgen in alle opzichten voor betere resultaten. Dit is Werk 3.0

Website: www.werk30.nl

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord