Kennisplatform voor het noorden

Meet Your Future-evenement trekt grote namen

Geplaatst op 17 februari 2021
Meet Your Future evenement trekt grote namen

Meet Your Future maakt ook in 2021 een vliegende start en trekt met het thema Digitaal innovatieve bedrijven aan zoals Klippa, Philips, Hackerone en Voys. Naast meer dan 20 aanwezige bedrijven hebben reeds 200 deelnemers zich aangemeld. Meet Your Future in the Digital World is een online carrière-evenement voor nationaal en internationaal talent, waarbij de focus ligt op IT banen, zowel in de IT sector als in het MKB. Het programma is reeds bekend en presenteert ook grote namen. Aanmelden voor het evenement op 18 februari (14.00-17.00 uur) is nog steeds mogelijk.

Meet Your Future in the Digital World is een initiatief Campus Groningen, gemeente Groningen en Make it in the North. De Noordelijke Online Ondernemers (NOO) zijn actief betrokken bij dit evenement.  

Programma bekend
Naast Philips zijn ook Indietopia, Elfsquad en SIGBAR aanwezig tijdens het online carrière-evenement.  Deelnemers kunnen tijdens het evenement in contact komen met de aanwezige bedrijven, 1 op 1 gesprekken voeren, vacatures bekijken en webinars bijwonen. Van Virtual Reality, cybersecurity, blockchain tot drones, alles komt aan bod tijdens Meet Your Future in the Digital World.

Succesvolle matches
Meet Your Future blijkt een succesvol recept. Het platform wordt door deelnemers als toegankelijk ervaren. “Tijdens de vorige edities, het Pre Summer Career Event en Meet Your Future in Energy,  hebben bedrijven zelfs aangegeven direct de juiste connecties te hebben gelegd met nieuw talent. Dat is natuurlijk waar we het voor doen”, aldus Michiel Kasteleijn, business manager International Welcome Center North.

Aanmelden
Aanmelden voor bedrijven en bezoekers van het evenement kan via www.meetyourfuture.online.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord