Kennisplatform voor het noorden

Kennisonderneming Wagner waarborgt veiligheid deelnemers Governance Opleiding in Beetsterzwaag

Geplaatst op 6 april 2021
Opleidingsinstituut Wagner waarborgt veiligheid deelnemers Governance Opleiding in Beetsterzwaag met sneltesten

Wagner, de internationaal opererende kennisonderneming uit Groningen, start op 28 april met de Postgraduate Governance Opleiding voor Commissarissen & Bestuurders in het Friese Beetsterzwaag. Om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen, wordt voor het eerst gebruik gemaakt van sneltesten.

De sneltesten, die goedgekeurd zijn door het RIVM, worden door de kennisonderneming gefaciliteerd op locatie. De deelnemers nemen bij zichzelf een sneltest af. Zolang de pandemie duurt zal Wagner bij iedere opleiding gebruik maken van sneltesten om eventuele besmettingen met COVID-19 op te sporen.

Gezondheid

Philip Wagner: “Vorig jaar zijn wij door de pandemie voor het eerst geconfronteerd met het feit dat wij ons werk niet meer konden uitvoeren. Dergelijke sneltesten bieden ons de mogelijkheid om op een veilige en verantwoorde manier mensen bij elkaar te brengen. Zo wordt de veiligheid van zowel deelnemers als iedereen die op een andere manier bij de opleiding betrokken is gewaarborgd.”

Van Groningen tot Maastricht

De Governance Opleiding voor Commissarissen & Bestuurders is bedoeld voor commissarissen, toezichthouders en diegenen die vanuit hun jarenlange bestuurlijke ervaring de stap willen maken naar een toezichthoudende rol. Deelnemers komen voornamelijk uit het Nederlandse en internationale bedrijfsleven en daarnaast ook uit de (semi) publieke sector. 

Via deze opleiding zijn in al meer dan 1500 gecertificeerde deelnemers opgeleid. Wagner is de enige opleider die deze opleiding in het hele land organiseert, van Groningen tot Maastricht. In 2020 was er een wachtlijst voor de editie in Beetsterzwaag. 

Over Wagner

Wagner is een internationaal opererend bedrijf met bedrijfsonderdelen Advisory & Development, Graduate School en Learning By Experience. Voor de organisatie werken zo’n 100 inleiders en er wordt gewerkt vanuit Nederland en Caribisch Nederland. Meer informatie: www.wagner.nl.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord