Kennisplatform voor het noorden

Jurre Hogeveen van Vrij training en Coaching

Geplaatst op 19 november 2020
Jurre Hogeveen Vrij training en Coaching

Vrij training en Coaching is opgericht door Jurre Hogeveen. Het bedrijf is opgericht met als doel om mensen te herinneren wie ze zijn en mensen bewust te maken van onbewuste processen. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van NLP methodieken. NLP staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daar vervolgens op reageren. Met NLP ontdek, gebruik en verander je de onbewuste patronen om specifieke en gewenste uitkomsten te bereiken. Het gaat er hierbij vanuit wat werkt en niet wat waar is.

Vrij training en Coaching biedt één op één coaching aan, wat gericht is op je persoonlijke ontwikkelproces en waar jij ondersteuning bij nodig hebt. Daarnaast verzorgt Vrij training en coaching communicatietrainingen voor bedrijven en organisaties en individuele coaching voor werknemers. Dit resulteert in betere communicatie onder collega’s, betere communicatie richting de klanten, het voorkomt ziekteverzuim en het vergroot het werkplezier.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord