Kennisplatform voor het noorden

Groeien als agrarisch ondernemer? Volg de miniMasters van het KEI!

Geplaatst op 10 september 2018
Groeien als agrarisch ondernemer? Volg de miniMasters van het KEI!

Agrarische ondernemers staan voor grote uitdagingen. Maatschappelijke, economische en technische ontwikkelingen gaan snel. Om agrarische ondernemers hierop in te laten spelen, organiseert het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân (KEI) de ‘miniMaster Agrarische ondernemers’. De eerste miniMaster start op 29 oktober in Buitenpost.

Het behouden en versterken van agrarisch ondernemerschap
Agrarische ondernemers leveren een grote bijdrage aan de economie in de regio. Het is dan ook van groot belang voor de vitaliteit van de regio om het agrarisch ondernemerschap te behouden en versterken. Deelnemers van de miniMasters krijgen praktische handvatten, onder meer op het gebied van energiemanagement, de omgevingswet, financieel management en innovaties in de voedselketen. Het programma is een samenwerking van het KEI met Rabobank Drachten Friesland Oost en Rabobank Noordoost Friesland, met een inhoudelijke bijdrage van agrarische belangenvereniging Noardlike Fryske Wâlden. Het programma is bedoeld voor agrarische ondernemers die hun kennis willen verbreden, zich willen laten inspireren en het tijd vinden voor persoonlijke én zakelijke groei.

Het programma
De minimaster Ondernemers bestaat uit acht Masterclasses die elk vier uur duren. Het hele programma omvat daarmee circa vier maanden. Onder leiding van een ervaren praktijkdeskundige wordt elke bijeenkomst een essentieel aspect van agrarisch ondernemen behandeld. Naast expertise en inzicht bouwen deelnemers met de miniMaster Agrarische ondernemers ook een effectief netwerk op.

Vragen en aanmelden
Wil u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Kristyna van der Laan, Management Assistant bij het KEI. Zij is bereikbaar via secretariaat@keinof.nl of 0511-760009.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord