Kennisplatform voor het noorden

Gemeente Dronten start promotiecampagne bedrijventerrein Poort van Dronten

Geplaatst op 9 november 2021
Gemeente Dronten start promotiecampagne bedrijventerrein Poort van Dronten

Zelfs Google zegt het: Dronten is het middelpunt van Nederland. Dé food- en agrogemeente van Nederland ligt daarmee midden in de markt. De markt van toeleveranciers. De markt van afnemers. Maar ook midden tussen alle logistieke toegangs- en uitvalswegen. Met de campagne ‘Midden in de Markt’ brengt de gemeente Dronten zakelijk vestigen gemeentebreed, en in het bijzonder op het gloednieuwe bedrijventerrein Poort van Dronten onder de aandacht.

Poort van Dronten is een centraal gelegen bedrijvenpark in het hart van Nederland. Ontwikkeld voor ondernemers met een capaciteitsbehoefte vanaf circa 1.500 m² tot bijna 40.000 m2. Kenmerkend aan het gebied is de duurzame en toekomstbestendige gedachte die eraan ten grondslag ligt. Daarnaast is er de nabijheid van de Randstad. Poort van Dronten is daarmee de ideale kans voor ondernemers die willen groeien en werknemers die vrij willen wonen.

Ruimte midden in de markt

Poort van Dronten biedt kansen voor ondernemers die met open vizier om zich heen kijken, en hun eigen toekomst hier in Dronten al voor zich zien ontvouwen. Dronten ligt midden in de markt en hier kunnen ondernemers gemakkelijk alle richtingen op. Op middenindemarkt.nl kunnen ondernemers direct een interactieve kavelkaart raadplegen. Ook zijn daar verhalen te lezen van diverse ondernemers die bewust voor de gemeente Dronten hebben gekozen. Zij geven bovendien een goed beeld van de interessante mix van de internationale agrofoodbusiness en innovatieve maakindustrie die hier zijn gevestigd. Belangstellende ondernemers en vastgoedadviseurs kunnen rechtstreeks contact opnemen met accountmanager Jacques van den Bosch, j.van.den.bosch@dronten.nl en 06 – 46 04 26 38, of via ondernemersloket@dronten.nl.

Ruime bedrijfskavel direct beschikbaar

Irene Korting, wethouder Economische Zaken zegt hierover: “We zijn trots op de ondernemers in onze prachtige slimme gemeente met kansen voor werk en vooral met ruimte. Ruimte om te ondernemen, werken en te leven. In de gemeente Dronten zijn verschillende ruime bedrijfskavels direct beschikbaar. Onze adviseurs van de gemeente Dronten denken graag mee met je bedrijf en je toekomstplannen. Zo is er een ondernemersloket waar je snel en dienstverlenend wordt geholpen om je bedrijf verder te ontwikkelen. Kortom, in onze gemeente is er alle ruimte om te ondernemen, midden in de markt en midden in het land.”

Over Dronten

Dronten ligt in Flevoland en bestaat uit de kernen Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant. Per 1 juli 2021 telt de gemeente bijna 43.000 inwoners. Dronten is dankzij het NS-station en de Hanzelijn ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar als schakel tussen de eerste en vierde economische regio van NL: van en naar Groningen, Den Haag, Zwolle, Amsterdam en de rest van Nederland. Daarnaast ligt de gemeente tussen de snelwegen A6, A28 en A50, met Schiphol op een klein uurtje. Daarnaast heeft Dronten met de grootste groene hbo-instelling van Nederland, Aeres Hogeschool, veel aantrekkingskracht op ondernemend talent vanuit binnen en buitenland.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord