Kennisplatform voor het noorden

Leiderschapstraining rondom duurzaamheid in landbouw

Geplaatst op 14 september 2021
Leiderschapstraining rondom duurzaamheid in landbouw

Wat is jouw rol in de biologische landbouwbeweging? Binnen de context van klimaatverandering, biodiversiteitsverlies en verlies van gezonde bodem wordt duurzaam boeren steeds urgenter. Waar staan we als biologische sector en doen we genoeg? Warmonderhof Trainingen, de cursustak van biodynamische landbouwopleiding Warmonderhof, organiseert een vierdaagse training op 1, 15, 29 oktober en 12 november.

Trainers Lian Kasper en Ronald van Marlen: “In deze training werken we aan de veerkracht en het persoonlijke leiderschap van mensen die (gaan) werken in de biologische landbouw. Het is een praktische training die ingaat op je eigen persoonlijke situatie en je handvatten geeft om je in deze uitdagende tijd te verhouden tot ontwikkelingen in de wereld en steviger in je schoenen te staan. Om gezonder en met meer plezier en passie te werken, én om je eigen impact te vergroten en je eigen bijdrage aan de biologische landbouw vorm te geven.”

Opleidingscollectief Warmonderhof is een samenwerkingsverband van Aeres MBO Dronten Warmonderhof en Stichting Warmonderhof. Warmonderhof biedt naast haar voltijd- en deeltijdopleidingen ook trainingen aan voor landbouwprofessionals en geïnteresseerden.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.warmonderhoftrainingen.nl

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord