Kennisplatform voor het noorden

De week van Barry Boelens (ArboNed)

Geplaatst op 22 februari 2021
De week van Barry Boelens (ArboNed)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Barry Boelens, (senior) Salesmanager bij ArboNed. Hoe ziet zijn agenda eruit en wat houdt hem bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?
ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat men kan blijven doen waar men goed in is: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers. Wij verlagen verzuim, minimaliseren arbeidsrisico’s en zorgen voor gezonde, gemotiveerde en competente medewerkers. Hiervoor brengen we met onze (wettelijk verplichte) analyse-instrumenten in kaart hoe het bedrijf ervoor staat. Men krijgt inzicht, adviezen en praktische oplossingen die passen bij de onderneming en die aantoonbaar bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van de mensen. Want met vitale mensen kunnen ondernemers hun doelen realiseren en hun ambities waarmaken, kortom: gezond ondernemen.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?
In mijn functie als Senior Salesmanager kom ik veel over de vloer bij een grote diversiteit aan organisaties. Dit betreft zowel kleine Mkb’ers als wat grotere multinationals. Elke organisatie/ondernemer heeft zijn eigenaardigheden en dat maakt het des te interessanter om met hen in gesprek te gaan omtrent de dienstverlening die ArboNed kan bieden. Persoonlijk contact en het uitwisselen van kennis….. daar geniet ik van!

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?
ArboNed streeft er naar om ook in de toekomst zich meer en meer als adviseur te profileren op het gebied van Duurzaam Inzetbaarheid en Vitaliteit van zowel organisaties als wel van de individuele medewerker.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?
Dit zijn een aantal afspraken op meerdere locaties van een nieuwe (landelijke) klant.

En waarom?
Tijdens de afspraken krijgen we een rondleiding en gaan we middels een verzuim workshop leidinggevenden meenemen in de afgesproken werkwijze rondom verzuimbegeleiding en preventie.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?
Wees authentiek, beloof geen dingen die lastig waar te maken zijn. Het juiste verwachtingspatroon scheppen creëert veel commitment en voorkomt achteraf discussie of onenigheid.

 

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord