Kennisplatform voor het noorden

Werkgeversadvies coronavirus

Geplaatst op 5 maart 2020
Werkgeversadvies coronavirus

Het coronavirus is in Nederland vastgesteld. Arbodienst ArboNed vindt het belangrijk dat werkgevers zich voorbereiden op de mogelijke gevolgen van deze uitbraak. Daarom hebben zij een werkgeversadvies coronavirus opgesteld.

Dit werkgeversadvies is opgesteld met als doel om werkend Nederland op een gezonde en veilige manier aan het werk te houden en medische en maatschappelijke gevolgen van de huidige corona-uitbraak tot een minimum te beperken. Jurriaan Penders, medisch directeur HumanTotalCare (ArboNed is onderdeel van HumanTotalCare): “Het is van belang dat organisaties optimaal blijven functioneren; ongeacht de verspreiding van het coronavirus. Ons werkgeversadvies is opgesteld met als doel om werkend Nederland op een gezonde en veilige manier aan het werk te houden en medische en maatschappelijke gevolgen van de huidige corona-uitbraak tot een minimum te beperken.”

Het werkgeversadvies coronavirus biedt informatie en praktisch handvatten voor het opzetten van een bedrijfscontinuïteitsplan, inclusief het opstellen van een risicoprofiel van de eigen organisatie, zorgmaatregelen en continuïteitsmanagement. Omdat de ontwikkelingen rondom het coronavirus elkaar snel opvolgen, zal het werkgeversadvies regelmatig worden herzien. Check daarom regelmatig de website van ArboNed voor de laatste versie.

Download het werkgeversadvies

Delen via

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord