Kennisplatform voor het noorden

De Bonte Wever in Assen: Uniek en veelzijdig 4-sterren hotel

Geplaatst op 29 juni 2022
De Bonte Wever in Assen: Uniek en veelzijdig 4-sterren hotel

De Bonte Wever in Assen onderscheidt zich door een uniek en veelzijdig aanbod voor particulieren en zakelijke gebruikers. Aan de rand van het eeuwenoude Asserbos, vlakbij het stadscentrum, bevindt dit 4-sterren hotel zich bovendien op een prachtige locatie. “Mede hierdoor kunnen wij ons aanbod constant blijven uitbreiden”, aldus Bastiaan Koning, manager marketing en communicatie bij De Bonte Wever.

Een zwem- en saunaparadijs, bowling, een fitnessruimte, een schoonheidssalon, twee restaurants én een uitgaanscentrum: het is slechts een greep uit hetgeen het 262 kamers tellende hotel te bieden heeft. Koning: “Wij bieden onze gasten een zogeheten all-in formule. Dit betekent dat zij voor een vaste prijs onbezorgd kunnen genieten van al onze faciliteiten. Van plezier en ontspanning in ons subtropisch zwem- en saunaparadijs tot eten, drinken en avondentertainment, alles is inbegrepen. Uiteraard kan men daarnaast ook voor alleen slapen en ontbijten bij ons terecht. Hierbij zetten wij eveneens alles op alles voor een onvergetelijk verblijf.”

De Bonte Wever ligt op steenworp afstand van de A28, is gemakkelijk bereikbaar en er is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid. “Het draagt allemaal bij aan het succes van onze all-in formule”, licht Koning toe. “Voor onze gasten is dit een stuk toegevoegde waarde bovenop de veelzijdige faciliteiten die wij bieden. De ligging aan de rand van het Asserbos maakt het plaatje compleet.”

Uitjes en activiteiten

Het Asserbos is een stadsbos en een van de oudste bossen van Nederland. Het bos beslaat een oppervlakte van ongeveer 114 hectare en ongeveer 10 hectare is nog oerbos. “Samen met lokale partners organiseren wij hier, in de historische binnenstad of elders in de provincie, uitdagende en vernieuwende uitjes en activiteiten. Wij leveren daarbij altijd maatwerk. Onder andere voor vrijgezellen- en familiefeesten en daarnaast voor zakelijke bijeenkomsten zoals personeelsuitjes.

Onze E-Chopper arrangementen zijn op dit moment bijvoorbeeld erg populair onder zowel particulieren als zakelijke gasten. De E-Chopper uitjes organiseren wij samen met Outdoor Drenthe. Tijdens een tour op deze elektrische scooters ontdekt men samen met familie, vrienden of collega’s wat Drenthe zo mooi maakt. Wij zorgen er hierbij voor dat alles eromheen van A tot Z geregeld wordt. Precies volgens de wensen van onze gasten”, vertelt Koning enthousiast.

Vergader-, congres- en eventcentrum

Met maar liefst 11 verschillende zalen kan De Bonte Wever ook met recht een uniek vergader-, congres- en eventcentrum worden genoemd. Koning: “Ons multifunctionele complex is inmiddels een begrip in Noord-Nederland. Wij hebben voor elke groepsgrootte een geschikte ruimte beschikbaar. Ongeacht of het nu gaat om een vergadering van een klein gezelschap, een personeelsfeest of een congres met duizenden bezoekers. Met onze jarenlange ervaring in hospitality, catering en eventorganisatie zijn wij graag de sparringpartner voor alle soorten bijeenkomsten.

Daarnaast organiseren wij gedurende het jaar ook zelf vele events. Deze variëren van grote concerten tot meerdaagse festivals. Zo vormde De Bonte Wever eerder dit jaar het decor van het 30-jarig jubileumconcert van de Groningse zanger Burdy. Verder openen wij op vrijdag 2 september en zaterdag 3 september aanstaande onze deuren voor het Bier & Whisky Festival.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord