Gelland Kingma

Plessence | Advies en (team)coaching

Gelland is thuis in 2 werelden. Zij haalde haar MBA en werkte als (interim) manager en consultant voor grote organisaties, waaronder banken, verzekeraars en telecombedrijven. Daarnaast volgde zij opleidingen in het systemisch werkveld, lichaamspsychologie, mindfulness en coaching. Gelland maakte de reis naar binnen en gedreven door wat mensen beweegt, begon zij zichzelf en anderen intensief te observeren. Hierdoor ontdekte zij 6 essentiële elementen van persoonlijk leiderschap. Met Plessence brengt Gelland beide werelden bij elkaar. Als geen ander kent zij de uitdagingen van organisaties in deze tijd en weet uit ervaring hoe moeilijk het is om uit het hoofd en meer in het nu en je authentieke zelf te zijn. Zij is er ten diepste van overtuigd dat persoonlijk leiderschap onmisbaar is voor organisaties die zich willen onderscheiden in de wereld van nu.

Helder zien?

Slecht zicht Maanden lang reed ik met belabberde ruitenwissers. Zelf had ik er geen last van, maar telkens als manlief reed, mopperde hij waarom ik er niks aan deed. Ik voelde geen noodzaak, tot ik op een avond in het donker met noodweer naar huis … Lees meer

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord