Kennisplatform voor het noorden

Workation populair

Geplaatst op 26 mei 2023
Workation populair onder Noord-Hollanders

Werk en vakantie combineren? Veel mensen zien dit wel zitten. Spanje lijkt hen hiervoor de meest ideale locatie, gevolgd door Portugal en Italië. Dit blijkt uit de Workation Index van CheapTickets.nl.

Ook geven ze aan dat ze een werkvakantie willen om aan de dagelijkse sleur te ontsnappen. Nieuwe mensen ontmoeten en handige vaardigheden leren vinden ze minder belangrijk, zo blijkt uit de Workation Index.

Top 10 beste workation-locaties ter wereld

In het onderzoek wordt ook in kaart gebracht wat de beste workation hotspots ter wereld zijn. 120 bestemmingen worden vergeleken op basis van onder andere de levenskwaliteit, communicatiemogelijkheden, bereikbaarheid én het klimaat. 

De Spaanse stad Las Palmas blijkt de beste workation bestemming ter wereld. De hoofdstad van Gran Canaria heeft deze eer vooral te danken aan het fijne klimaat, de hoge levenskwaliteit en de goede bereikbaarheid. De top 10 meest beste workation locaties ter wereld: 

  1. Las Palmas, Spanje 
  2. Lissabon, Portugal 
  3. Málaga, Spanje 
  4. Palma de Mallorca, Spanje
  5. Heraklion, Griekenland 
  6. Porto, Portugal 
  7. Sevilla, Spanje
  8. Aalborg, Denemarken
  9. Nice, Frankrijk 
  10. Wenen, Oostenrijk

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord