Kennisplatform voor het noorden

Wie wordt de MKB-vriendelijkste gemeente 2020?

Geplaatst op 2 oktober 2020

Het tweejaarlijkse onderzoek naar de MKB-vriendelijkste gemeente is voor honderden gemeentebestuurders al jaren richtinggevend voor nieuw beleid of initiatieven om het ondernemersklimaat te stimuleren. In dit gerenommeerde onderzoek van MKB-Nederland en onderzoeksbureau Lexnova geven duizenden ondernemers aan hoe zij de gemeentelijke dienstverlening op tal van aspecten waarderen, leidend tot een landelijke ranglijst.

Als gemeente kunt u, zoals veel gemeenten al doen, actief deelnemen aan het onderzoek en de resultaten ontvangen in een uitgebreid maatwerkrapport. Als ondernemer kunt u een beoordeling geven van de gemeentelijke dienstverlening. Ga naar www.mkbvriendelijkstegemeente.nl en meld u aan als gemeente of vul de vragenlijst in als ondernemer!

Dit jaar staat logischerwijs in het teken van de coronacrisis. Voor deze editie is daarom de vragenlijst geactualiseerd. Zo richten we ons ook op hoe gemeenten en ondernemers gezamenlijk uit de crisis kunnen komen en hoe ondernemers de inspanningen van de gemeente ervaren.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord