Kennisplatform voor het noorden

Webwinkel EasyToys winnaar Groninger Ondernemingsprijs

Geplaatst op 5 december 2023
Webwinkel EasyToys winnaar Groninger Ondernemingsprijs

EasyToys is de winnaar van de Groninger Ondernemingsprijs 2023. Dat is donderdagavond bekend gemaakt in Martiniplaza in Groningen. Het was de 25e keer dat de prijs wordt uitgereikt. Gastspreker van de avond was cabaretier en programmamaker Arjen Lubach. 

Mensen het belangrijkste

De CEO van EasyToys ontving de prijs uit handen van de commissaris van de Koning René Paas. Eric Idema: “Deze prijs is een mooie verdienste voor het merk EasyToys en een compliment voor het hele team. Want het gaat hier niet alleen om het bedrijf, maar vooral om de mensen die dit bedrijf elke dag weer laten groeien en bloeien. De medewerkers zijn toch ons belangrijkste kapitaal.”

“Eerder dit jaar hebben we de jury op bezoek gehad en toen hebben we echt kunnen laten zien waar ons bedrijf voor staat”, vervolgt Idema. “We zijn niet zomaar een bedrijf dat seksspeeltjes verkoopt. EasyToys heeft als missie om taboes te doorbreken en het belang van seksuele gezondheid steeds weer op de kaart te zetten. Dat dragen we online uit, maar ook in de winkelstraat.” Na samenwerkingen met retailers als HEMA en Jumbo opent EasyToys deze maand ook nog zijn eerste fysieke winkel. Deze komt in het centrum van de stad Groningen. 

Stimuleren & inspireren

Het doel van de Stichting Groninger Ondernemingsprijs is het stimuleren van de Groninger economie, door het zichtbaar maken van excellente en inspirerende bedrijven en het bieden van een relevant netwerk.

Voorzitter van de jury, gedeputeerde Henk van Emmens, toonde zich al eerder onder de indruk van de finalisten: “Het is mooi om te zien dat de mensen achter deze bedrijven – hoe groot en internationaal ze soms ook opereren – gewoon Groningers zijn gebleven.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord