Kennisplatform voor het noorden

VDM Woningen viert de start van de bouw van nieuw kantoorpand

Geplaatst op 7 april 2022
VDM Woningen viert de start van de bouw van nieuw kantoorpand

Tijdens een feestelijke bijeenkomst en onder toeziend oog van de medewerkers van de fabriek en het kantoor werd de eerste heipaal de grond in geslagen. Teije Huisma, die maar liefst 45 jaar werkzaam is voor VDM Woningen, gaf het startsein voor het slaan van de eerste heipaal. Een bijzonder en trots moment voor de medewerkers van VDM Woningen. De nieuwbouw van het kantoorpand is de laatste stap naar een volledig energieneutrale productielocatie. Het nieuwe kantoor van 1.000 vierkante meter wordt gebouwd op de plaats van het oude kantoorpand en bestaat uit drie verdiepingen.

Snelle groei

Door aan de snel groeiende vraag naar houtskeletbouw woningen te kunnen voldoen, heeft VDM Woningen extra personeel aangetrokken voor met name projectontwikkeling, werkvoorbereiding en de tekenafdeling. Inmiddels telt VDM Woningen maar liefst 180 toegewijde medewerkers en daarmee hebben zij alle disciplines in eigen huis. Het slaan van de eerste heipaal daarnaast een nieuwe ‘mijlpaal’ in de jarenlange samenwerking van VDM Woningen en Bouwgroep Noord. De partijen verwachten in oktober van dit jaar de bouw af te ronden, waarna de medewerkers hun plek in het nieuwe kantoor kunnen innemen.

VDM Woningen is al bijna anderhalve eeuw geworteld in het Friese Drogeham en bouwt woningen voor particulieren, projectontwikkelaars en woningbouwcorporaties. Daarnaast realiseert VDM Woningen eigen projecten vanaf planontwikkeling tot en met de bouw. Alle woningen worden gerealiseerd op basis van het sterk ontwikkelde prefab houtskeletbouw systeem.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord