Kennisplatform voor het noorden

Syplon uit Groningen staat bedrijven bij met energieadvies en -ondersteuning

Geplaatst op 23 augustus 2021
Syplon uit Groningen staat bedrijven bij met energieadvies en -ondersteuning

Heeft u ook de brief Energielabel C-verplichting kantoren van uw gemeente ontvangen? Als uw kantoorpand per 1 januari 2023 geen energielabel C heeft, dan dreigt sluiting van uw pand. Om dit te voorkomen kan onafhankelijk energieadviseur Syplon uit Groningen u helpen te beoordelen of u reeds voldoet aan de Energielabelplicht.

Tevens is Syplon volledig op de hoogte van de te treffen maatregelen om een dreigende sluiting van uw kantoorpand te voorkomen.

Per 1 oktober subsidie voor energieadvies
Naast advies over energielabel C adviseert Syplon gebouweigenaren over slimme maatregelen om energiekosten te besparen. Ook het in kaart brengen van welke investeringen subsidiabel zijn in het kader van EIA-regeling, is een onderdeel van de dienstverlening. Met als bijkomend voordeel dat vanaf 1 oktober 2021 het mogelijk is om subsidie aan te vragen om de kosten van energieadvies/ondersteuning gedeeltelijk te dekken.

Neem zo snel mogelijk contact met Syplon op voordat het te laat is. Syplon is te bereiken op 050 – 5735672 of via info@syplon.nl

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord