Kennisplatform voor het noorden

Subsidieregeling Versnellingsagenda in mei geopend voor regio Noordoost-Fryslân

Geplaatst op 7 april 2021
Subsidieregeling Versnellingsagenda in mei geopend voor regio Noordoost-Fryslân

De subsidieregeling Versnellingsagenda biedt mooie kansen voor ondernemers, kennisinstellingen en overheden die gezamenlijk werken, investeren en aan de slag gaan in de regio. Via deze regeling wordt geld uit de Regiodeal Noordoost-Fryslân beschikbaar gesteld voor projecten die de sectoren agrofood, metaalindustrie, bouwnijverheid en recreatie & toerisme versterken.

Van 1 t/m 31 mei wordt de subsidieregeling Versnellingsagenda opnieuw opengesteld voor aanvragen boven 5.000 euro. Projecten die bijdragen aan economische groei, innovaties in de bouw- en metaalsector, versterking van het technisch beroepsonderwijs, stimulering van werkgelegenheid, regiomarketing en een duurzame landbouwsector komen in aanmerking. Subsidies tot en met 5.000 euro kunnen overigens het gehele jaar door aangevraagd worden.

Qop

De regionale organisatie Qop stimuleert bedrijven en instellingen om subsidie aan te vragen en brengt hen onderling met elkaar in contact. Heb jij een projectidee dat de regio Noordoost-Fryslân kan versterken en wil je weten of dit past binnen de Versnellingsagenda? Neem dan contact op met Qop via info@qop.nl of kijk voor meer informatie op www.qop.nl.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord