Kennisplatform voor het noorden

Start jubileumjaar La Compagnie

Geplaatst op 22 september 2022
Start jubileumjaar La Compagnie

Vrijdag 16 september was de start van het jubileumjaar van het marketingcommunicatiebureau La Compagnie dat haar 35-jarig jubileum viert.

La Compagnie werd in 1987 opgericht door Geerth Hessel Boschma en groeide vanuit de jaren negentig uit tot een landelijk bekend bureau, gevestigd in Groningen. Nu bekende merken als Univé, Gaastra, Mistral, Lotto Sportswear, Twinlife en Roland Musical Instruments werden door het bureau in de markt gezet. Het bureau won een Europese Award met een TV-campagne voor opdrachtgever Sony. Ook diverse nu bekende non profit organisaties in het Noorden werden opdrachtgever van het bureau. In 2016 volgde een directiewisseling en werd Renate Boschma Algemeen Directeur waarbij vanuit een toekomstvisie de focus meer en meer op betekenisvolle marketing kwam te liggen. Het bureau maakte o.a. naam met de wereldwijde marketing van coatings die roestende olie- en gasleidingen in oceanen en kwetsbare natuurgebieden voorkomen. Inmiddels heeft het bureau diverse – ook internationale – opdrachtgevers met een uitgesproken duurzame missie. Op de jubileumdag zelf, maar ook het komende jaar zal aandacht worden gegeven aan de veranderingen die uitingen van marketing, reclame en communicatie hebben ondergaan, sporend met de veranderende sociaal-maatschappelijke tijdgeest én de technologische / digitale ontwikkelingen in de afgelopen vier decennia.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord