Kennisplatform voor het noorden

Stadsschouwburg De Harmonie presenteert uniek Pauze Festival

Geplaatst op 23 juni 2020

Op de valreep van het theaterseizoen presenteert Stadsschouwburg De Harmonie van 25-27 juni het Pauze Festival. Het huidige seizoen werd in maart abrupt onderbroken. Met dit evenement laat De Harmonie zien zelfs tijdens de “Pauze” niet stil te staan. Er zijn optredens van The BlueBirds, Renée van Wegberg en De Sekszusjes.

Stuk voor stuk zijn het unieke en intieme optredens, de artiesten staan te popelen om weer op te treden en kijken uit naar de interactie met het aanwezige publiek. Omdat er per voorstelling maximaal 30 bezoekers toegelaten mogen worden, zullen alle voorstellingen twee keer per dag worden gespeeld. Frédéric Tonnon, hoofd marketing: “We zijn heel blij dat we weer bezoekers mogen ontvangen. De Harmonie wil met het Pauze Festival  een trend zetten waarmee we in september weer door kunnen gaan.  Uiteraard met inachtneming van de geldende maatregelen voor een theaterbezoek in deze tijd.”

The BlueBirds

The BlueBirds komen op donderdag 25 juni naar De Harmonie met een speciaal akoestisch concert in coronastijl. Elk op een eigen podium en toch samen! Deze fantastische zangeressen en songwriters (Rachèl Louise, Krystl en Elske DeWall) brengen een ode aan de mooiste americana en country songs. Catchy, meerstemmig en persoonlijk!

De Sekszusjes

De Sekszusjes, Krista en Marcelle Arriëns, werden in één klap beroemd door hun gelijknamige online programmareeks op YouTube, die in totaal maar liefst 2,5 miljoen keer bekeken is. Ze komen op vrijdag 26 juni naar De Harmonie met een try-out waarin ze leukste fragmenten uit hun splinternieuwe voorstelling voorbij laten komen. Een unieke kans om de voorstelling in de meest prille vorm, met een klein gezelschap in de zaal, al mee te maken voordat ze op tournee gaan!

Renée van Wegberg

Na haar met vier- en vijfsterrenbekroonde soloprogramma ‘List, Shaffy & Piaf’ brengt Musical Award winnares Renée van Wegberg op zaterdag 27 juni in een verkort programma een ode aan Nederlandse zangeressen met ‘Renée Doet De Dames’. Met persoonlijke verhalen en nieuwe arrangementen bezingt Renée het leven in mooie, maar ook moeilijke tijden. Met nummers van bijvoorbeeld kleinkunst iconen zoals Conny Stuart en Karin Bloemen, maar ook pop- en rockdiva’s als Trijntje Oosterhuis en Anouk.

Uiteraard worden alle maatregelen in acht genomen voor een veilig en onbezorgd bezoek aan De Harmonie. Het theater zorgt voor afstand, extra hygiënemaatregelen, een heldere routing en natuurlijk de gastvrijheid zoals u die gewend bent. Kijk voor tickets en meer informatie op harmonie.nl.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord