Sneek op Maat gaat verder als Friesland op Maat

26 november 2018 Toerisme

Friesland op Maat is de nieuwe naam voor organisatiebureau Sneek op Maat. Initiatiefneemster Jeannette Ritchi richtte zich aanvankelijk op het organiseren van op maat gemaakte toeristische en zakelijke evenementen in het watersportgebied rondom Sneek. Maar al snel breidden de activiteiten zich uit naar geheel Friesland, waardoor een naamswijziging voor de hand lag.

Bedrijven kunnen bij Friesland op Maat terecht voor het organiseren van bedrijfsevenementen en incentives voor medewerkers en klanten. Hoe leuk is het bijvoorbeeld niet om bezoekers van buiten Friesland te laten kennismaken met onze mooie provincie? Friesland op Maat heeft een team van goed opgeleide gidsen die gasten van bedrijven in diverse talen kunnen begeleiden in de hele provincie.

De vraag naar professionele gidsen is in dit Culturele Hoofdstad-jaar zo explosief gestegen dat Friesland op Maat in december begint met het opleiden van veertien nieuwe gidsen. Bij de selectie van kandidaten is extra gelet op taalvaardigheid in het Duits. Verwacht wordt dat de vraag naar vooral Duitstalige gidsen in de komende jaren alleen maar toeneemt. Het gidsenburo werkt onder de naam Frisian Guide Agency.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord