Kennisplatform voor het noorden

SmartRanking en Renson slaan de handen in elkaar

Geplaatst op 15 maart 2022
SmartRanking en Renson slaan de handen in elkaar

Renson, het Belgische familiebedrijf dat gespecialiseerd is in ventilatie, zonwering en outdoor living, heeft SmartRanking gekozen als SEO-partner. Na een uitvoerige pitch werd SmartRanking als beste specialistisch bureau bevonden. Het SEO-bureau is vanaf heden medeverantwoordelijk voor de SEO strategie, -executie, -consultancy en websitemigratie.

Renson is een wereldwijde voorloper en award winnaar in onder andere buitenzonwering, ventilatie en ‘outdoor living’. Het familiebedrijf is sinds de oprichting in 1909 tegenwoordig actief in 83 landen en schreef een pitch uit voor consultancy en executie in SEO. De hoeksteen van de samenwerking met SmartRanking ligt in het versnellen van de internationale groei.

Trots

Jarik Oosting, founder van SmartRanking: “Renson heeft zich ontwikkeld tot een ijzersterk internationaal merk in totaaloplossingen voor comfortabele en gezonde woon- en leefomgevingen, zonder zijn DNA als familiebedrijf te verliezen. We zien sterke overeenkomsten in de waarden van Renson en SmartRanking. Ik ben er dan ook zeer trots op dat Renson ons heeft gekozen als internationale SEO-partner”. Pieter Verschuren, SEO-specialist bij Renson: “We kijken er erg naar uit om met SmartRanking van start te gaan.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord