Restaurant Jan Smink officieel geopend in Wolvega

21 september 2018 Economie

Het nieuwe restaurant in Wolvega van topkok Jan Smink is donderdagmiddag officieel geopend door Jonnue en Thérèse Boer van de Librije in Zwolle. Zij hadden veel waardering voor het ondernemerschap van Smink. Burgemeester André van de Nadort was direct enthousiast toen hij bij de gemeente aankwam om dit te realiseren en vindt dit een aanwinst voor Wolvega. Het restaurant krijgt de naam Restaurant Smink. Het restaurant is zeer smaakvol ingericht gaat Smink koken met Friese producten en werkt hij regelmatig met 3D foodprinters. Als boerenzoon kwam Jan Smink met de trekker aanrijden en verloochende hiermee zijn afkomst niet.

Het 40 couverts tellende restaurant heeft via www.jansmink.com de eerste tafels vrijgegeven voor reservering. ‘De gast kan een hoge dosis lef, beleving en innovatie middels de 3D-voedselprinter verwachten’, laat Smink weten. Restaurant Smink is naar eigen zeggen het eerste restaurant met meerdere 3D-voedselprinters.

Restaurant Smink heeft geen vaste openingsdagen. Jan Smink: ‘Op de website kan via de reserveringstool van TheNextTable een reservering gemaakt worden op de opengestelde dagen. Op dit moment zijn reserveringen mogelijk tot en met november 2018. Volgende periodes worden later vrijgegeven.’

Foto: lenus van der Broek

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord