Partnerschap maakt van LiftingPlus een betere partner in hijswerk

17 mei 2019 Economie

Johan Wagenaar en Marcel Stalknecht van LiftingPlus in Meppel hebben besloten de handen ineen te slaan. Na in het verleden al ruim twintig jaar als collega’s samen gewerkt te hebben, is Marcel Stalknecht nu als mede-eigenaar toegetreden tot LiftingPlus.

De intensivering van de samenwerking maakt van LiftingPlus een nog sterkere partner in de hijs- en inspectiewereld. Of, zoals Wagenaar en Stalknecht zelf aangeven: “LiftingPlus is niet uw leverancier maar uw partner. Wij vereenvoudigen zaken voor u, zodat u zich op uw werk kunt richten.”

De heren hebben een duidelijke visie over de toekomst van LiftingPlus: “Niet de grootste worden, maar wel de beste. Dit willen wij samen met u en onze gerenommeerde partners bereiken, want samen staan we sterk. De gezondheid van uw bedrijf is onze boterham, daar zijn wij ons terdege van bewust na meer dan twintig jaar in de hijswereld.”

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord