Ondernemers in het zonnetje gezet op ‘Dag van de Ondernemer’

15 november 2018 Economie

MKB-Nederland heeft in 2016 elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. De dag is een traditie geworden om het ondernemerschap te vieren en ondernemers in het zonnetje te zetten. MKB Noord gaat, onder anderen  samen met de Metaalunie, op bezoek bij enkele ondernemers in Noord-Nederland en organiseert opnieuw de MKBorrel. Deze editie vindt vanaf 16.00 uur plaats in het Stadslab te Groningen.

Bedrijfsbezoeken
In Noord-Nederland is de dag, net als voorgaande jaren, breed opgepakt. De bestuursleden van MKB Noord en de Metaalunie bezoeken samen met Tweede Kamerleden en verschillende regionale politici bedrijven in Noord-Nederland. Patrick Brouns en Anne Kuik zullen een bezoek brengen aan Groenoord BV in Groningen, Sander de Rouwe en Aukje de Vries gaan langs bij Tolsma Tanks in Heerenveen. Agnes Mulder, Henk Brink en Bouke Arends zijn die ochtend bij Klement Metaaltechniek in Klazienaveen. René Paas gaat naar reuzenradbouwer Lamberink in Overschild.

“Ondernemers zijn van ongekende waarde voor ons land en onze regio”, zegt Gerard Kremer, voorzitter MKB Noord. “Ze opereren voor eigen risico, creëren groei en banen en dragen bij aan onze economie en welvaart. Ze verdienen daarvoor respect en op deze manier bedanken we ze voor hun bijdrage en durf. Een positieve dag waarop we hen een welgemeende schouderklop geven en onze blijk van waardering uitdragen.”

MKBorrel
De dag wordt om 16.00 uur afgesloten met een gezellige MKBorrel, waar al meer dan 100 ondernemers zich voor hebben aangemeld. Dit keer geen inhoudelijke bijdrage maar puur een gezellig netwerkmoment tijdens de Dag van de Ondernemer. De borrel vindt plaats in het Stadslab, de plek waar het vroeger én nu bruist van ondernemerschap.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord