Kennisplatform voor het noorden

Ondernemend Emmen en Treant organiseren voor regionale bedrijven bijeenkomst over inkoop

Geplaatst op 2 december 2022
Ondernemend Emmen en Treant organiseren voor regionale bedrijven bijeenkomst over inkoop

Treant Zorggroep wil meer regionale MKB-bedrijven naar zich toe halen als leverancier. Daarom komt er in samenwerking met Ondernemend Emmen voor dat regionale Midden- en Kleinbedrijf een kennismakingsmiddag met de inkopers van de zorgorganisatie. Er hebben zich inmiddels al enkele tientallen ondernemers aangemeld.

Treant is met zo’n zesduizend medewerkers de grootste werkgever van Drenthe en met drie ziekenhuizen en zeventien zorglocaties een onmisbare organisatie voor de regio. En een organisatie met volop kansen voor het regionale MKB om als leverancier op te treden. Alleen weten veel MKB-ondernemers niet hoe die kansen te verzilveren. Een kennismakingsbijeenkomst voor het regionale bedrijfsleven  op 26 januari moet daar verandering in brengen.

Treant Zorggroep is een heel grote inkoper van materialen, goederen, diensten, voedingsmiddelen, ICT-apparatuur en noem maar op. Maar hoe kom je daar binnen, hoe wordt je leverancier als regionale ondernemer? Om die vraag te beantwoorden zijn inkoopspecialisten van verschillende afdelingen van Treant Zorggroep aanwezig om tekst en uitleg te geven. Om enkele te noemen: Inkoop Facilitaire Services, Inkoop diverse ondersteunende diensten, Inkoop Care en Techniek en een Inkoop ICT. De bijeenkomst met Treant Zorggroep is een vervolg op de zeer succesvolle bijeenkomsten van Ondernemend Emmen samen met de gemeente Emmen over inkoop en aanbesteding door de gemeentelijke organisatie en de kansen daarbij voor het regionale bedrijfsleven.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord