Nieuwe vestigingsmanager voor Sharp Business Point Noord

5 augustus 2020 Economie

Per 1 juli is Marcel Koops de nieuwe vestigingsmanager van Sharp Business Point Noord in Groningen. Sharp Business Point Noord is gespecialiseerd in het optimaliseren van document- en printoplossingen en leveren daarnaast interactieve (vergader)schermen.

Marcel was voorheen werkzaam als accountmanager bij FC Groningen en dus al in het bezit van een groot zakelijk netwerk in Noord Nederland.

Waar voetbal al sinds jaar en dag een onderdeel van Marcel zijn leven is, stroomt het “printerbloed” echter nog steeds door zijn aderen. Voor zijn periode bij FC Groningen was hij al acht jaar werkzaam in deze branche!

“Naast het optimaliseren van de werkomgeving en het reduceren van doorlopende kosten, is de persoonlijke aanpak in deze regionale markt een belangrijke factor waar ik mij op focus”, aldus Marcel. “Ik doe graag zaken met mensen, die net als ik, voor een lange termijn relatie gaan. Het luisteren en nakomen van afspraken vormen voor mij daarbij de basis voor het langdurige vertrouwen. Hier stá ik voor”!

Wilt u een lopend printcontract eens onder de loep laten nemen door Marcel, dan is hij te bereiken via marcel.koops@sharpnoord.nl of op de vestiging aan de Bornholmstraat 76 in Groningen.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord