Kennisplatform voor het noorden

Nieuw pand Speer Reclame Services

Geplaatst op 17 mei 2024
Nieuw pand Speer Reclame Services

‘Tot het gaatje voor iedere klant’

De Deventer’ vestiging van Speer Reclame Services is verhuisd naar de Gotlandstraat, nabij de A1. Een veel ruimer bedrijfspand, met nog meer mogelijkheden voor het Experience Center. Daar kunnen bezoekers alle mogelijkheden zien en ervaren op gebied van signing, merkbeleving en 3D-technieken. Bovendien ligt het nieuwe pand beter in het zicht, zegt directeur Marcel Nijveldt. “Exposure en bereikbaarheid zijn hier veel beter.”

Het is pas twee jaar geleden dat Speer Reclame Services z’n Experience Center opende, in het oude pand aan de Hunneperweg in Deventer. Een mooie stap in de ontwikkeling en groei van het succesvolle reclamebedrijf, dat ook vestigingen heeft in Emmen en Winschoten. Toch besloot eigenaar Marcel Nijveldt de meer achteraf gelegen Hunneperweg te verruilen voor een mooi pand aan de Gotlandstraat op bedrijventerrein Bergweide aan de zuidkant van Deventer. Gunstig gelegen en met nog meer ruimte om alle mogelijkheden op reclamegebied te tonen aan de klant.

Want dat is wat mensen tegenwoordig willen. Niet alleen maar informatie krijgen over alle reclame-opties, maar er zelf mee aan het werk gaan en ervaren hoe het oogt en voelt. Dat kan allemaal in het nieuwe Experience Center van Speer in Deventer. Denk bijvoorbeeld aan alle mogelijkheden op gebied van folies op ramen en deuren, maar ook als wanddecoratie en als middel om verouderde bureaus, kasten, wanden of balies een nieuwe look te geven.

“Renovatiefolie, je inventaris helemaal als nieuw”, vertelt Nijveldt enthousiast. “Super duurzaam. Oude meubels opnieuw gebruiken. Met een op maat geprinte folie. Heel mooi en sterk ook, zoals de bovenlaag van een laminaatvloer. Deze folies nemen een enorme vlucht.”

Energiebesparend

Dat geldt ook voor de decoratieve en/of technische folies. Decoratief op bijvoorbeeld ramen en deuren, al dan niet met bedrijfslogo of andere informatie. Ieder ontwerp is mogelijk. Maar tevens kan een folie een technische functie hebben. Zoals het veilige anti-inbraakfolie, dat ramen verstevigd. Of zon- en UV-werende folies. Die hebben gunstig effect op comfort en licht binnen. En het is ook duurzaam, zegt Nijveldt. “Een goede folie houdt warmte buiten. Airco is niet of minder nodig, dat bespaart energie.”

Smart

Mooi zijn ook de smartfolies, die met een afstandbediening open of dicht gaan. Vooral interessant met het oog op privacy. “Veel gebruikt in vergaderruimtes, maar bijvoorbeeld ook in ziekenhuizen”, aldus Marcel Nijveldt.

In het Experience Center van Speer aan de Gotlandstraat kan het effect van alle folies worden ervaren en bewonderd.

Upcycling

Bijzonder is ook de ‘upcycling’-optie; van oude banners en vlaggen maakt Speer nieuwe reclameborden, -platen of sporttassen. Sign Again heet dat.
Nijveldt: “Volledig gerecycled, heel sterk materiaal, buigzaam, krasvrij en met iedere gewenste print. Veel bedrijven vinden het mooi als de borden een beetje groezelig ogen, dat benadrukt dat het gerecycled is. Maar een nieuwe look is ook mogelijk.”

Fijn team

Verder kan de klant bij Speer ook gewoon terecht voor onder meer belettering van auto’s, ontwerp van logo’s en het maken van brochures. In totaal werken er bij Speer 34 mensen waarvan 15 in de sign. In Deventer staat een vast team van 7 mensen klaar, die de klant alles uit handen nemen.

Nijveldt: “Een heel fijn team, met oude rotten en enthousiaste jongeren. Rens en Esmee hebben de dagelijkse leiding, zij onderhouden het contact met de klant. De grote kracht van Speer is flexibiliteit in planning en uitvoering door ons grote team, verdeeld over drie vestigingen. Korte lijnen en wij gaan tot het gaatje voor iedere klant. Dat is Speer!”

Een bezoek aan het Experience Center van Speer? Check www.speer.nl voor info en contactgegevens.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord