Kennisplatform voor het noorden

Museum Dr8888 biedt in de maand augustus exclusieve rondleidingen aan

Geplaatst op 5 augustus 2020

In de maand augustus organiseert Museum Dr8888 iedere dinsdag en woensdag rondleidingen door het museum. Tijdens deze rondleidingen maakt het museum de bezoekers mogelijk om samen langer en beter naar de tentoonstellingen te kijken. De rondleidingen vinden buiten openingstijden plaats, zodat er voldoende ruimte en tijd is om stil te staan bij de werken en om vragen te stellen.

Dinsdag: rondleiding voor individuele bezoekers

Elke dinsdag wordt er voor individuele bezoekers een rondleiding georganiseerd in Museum Dr8888. De aanmeldingen verlopen via het TIP (Toeristisch Informatie Punt aan het Museumplein 3) waar geïnteresseerden zich kunnen inschrijven. Er is ruimte voor minimaal 5 en maximaal 10 personen. De rondleiding begint om 14.00 uur en kost € 4 p.p. (excl. entree museum). Bij onvoldoende aanmeldingen gaat de rondleiding niet door.

Woensdag: rondleiding voor groepen

Op woensdag organiseert Museum Dr8888 een exclusieve rondleiding voor groepen (max. grootte 6 personen). De groep wordt door de conservator rondgeleid en begint om 11.00 uur. De aanmeldingen voor deze rondleiding lopen via info@museumdrachten.nl en dienen uiterlijk 24 uur van te voren binnen te zijn. De kosten bedragen € 40 euro (per groep). Dit is exclusief de entreekosten voor het museum (museumjaarkaart is gratis).

Kijk voor meer informatie op www.museumdrachten.nl.

Delen via

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord