Kennisplatform voor het noorden

Meatless Farm vanaf nu verkrijgbaar bij Flink Groningen

Geplaatst op 23 november 2021
Meatless Farm vanaf nu verkrijgbaar bij Flink Groningen

Groningers die ‘last minute’ hun boodschappen bestellen en laten thuisbezorgen hebben nu de kans om dè sensatie op het gebied van plantaardige vleesvervangers te bestellen. Meatless Farm Is vanaf nu beschikbaar via de supersnelle online supermarkt Flink. De producten van Meatless zijn vers in plaats van voorgegaard, zijn kwalitatief goed en bevatten duurzame ingrediënten zoals erwten en peulvruchten afkomstig van eigen boeren.

Ook Groningers die een beetje bewust willen leven kunnen niet meer om vleesvervangers heen. Meatless Fam is niet anti-vlees en niet pro-vegan maar wil wel veel mensen kunnen overtuigen om wat vaker het stukje vlees te laten staan. Er zijn namelijk de meest heerlijke maaltijden mogelijk met vleesvervangers.

Rijk aan proteïne
De producten van Meatless Farm zijn vegan, rijk aan proteïne, bevatten natuurlijke ingrediënten en er worden geen smaakstoffen aan toegevoegd. Alle producten worden bereid met duurzame ingrediënten, zoals erwten en andere peulvruchten, afkomstig van een collectief van boeren. De producten zijn echt vers en daardoor goed zelf te bereiden in recepten. Met de smaak, bite en juicyness van vlees maar dan 100% plantaardig zijn de producten eiwitrijk en laag in verzadigde vetten.

Meer dan zestig recepten
Plantaardige taco’s, mosterdsoep met vegan nuggets of vegatrische gratin met zoete aardappel. Dit zijn slechts enkele receptsuggesties van Meatless Farm die als uitgangspunt dienen om iets lekkers op tafel te zetten. Op de website Meatless Farm staan meer dan zestig verschillende vegan en/of vegetarische recepten gebaseerd op de producten van Meatless Farm, die zijn ontwikkeld door de chef-koks van het merk.

In totaal kunnen er drie verschillende producten van Meatless Farm via Flink worden gekocht, namelijk gehakt, hamburgers en nuggets.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord