Marieke Braak uitgeroepen tot “Lawyer of the year”

16 januari 2020 Economie

Afgelopen jaar werd Marieke Braak genomineerd voor de titel “Lawyer of the year” in de categorie personen- en familierecht door de Academie voor de Rechtspraktijk. In juni 2019 heeft Marieke Braak, evenals de mede-genomineerden, een tweetal interviews laten afnemen over belangrijke uitspraken van de Hoge Raad. Ze heeft toen gekozen voor de onderwerpen partneralimentatie en vergoedingsrechten bij samenlevers.

De interviews werden opgenomen in het vrachtruim van een Boeing 747 op het Aviodrome te Lelystad; een heel bijzondere locatie! Op basis van deze interviews werd het mogelijk gemaakt voor ‘het publiek’ om op haar favoriete kandidaat te stemmen gedurende twee weken.

De drie kandidaten met de meeste stemmen mochten uiteindelijk afgelopen dinsdag, 14 januari a.s. in Kasteel Waardenburg plaatsnemen aan de finaletafel, alwaar Marieke Braak tot winnaar van de verkiezing is uitgeroepen. Uiteraard is ze enorm vereerd en trots dat ze deze titel mag voeren.”

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord