Kennisplatform voor het noorden

Lot van restaurant Digibites in Groningen bekend; inboedel wordt geveild

Geplaatst op 14 maart 2023
Lot van restaurant Digibites in Groningen bekend; inboedel wordt geveild

Sinds begin januari is restaurant Digibites in Groningen gesloten. Lange tijd was onduidelijk wat er aan de hand was. Inmiddels is het bekend dat voor het restaurant het faillissement is aangevraagd.

Begin 2019 opende het all-you-can-eat restaurant Digibites haar deuren in het oude pand van Ni Hao aan het Kattendiep. Het was het eerste restaurant in de stad met een sushiband waarop een trein reed die je bestellingen aan tafel bezorgde. De gerolde etenswaren werden via een tablet besteld en vervolgens na de bereiding ‘voorgereden’. Deze trein is samen met de volledige drankvoorraad één van de unieke items die op de veiling van de inboedel te vinden zijn. De online veiling wordt georganiseerd door Onlineveilingmeester

Enorm aanbod in de veiling

Op de veiling worden ruim 313 objecten uit de inboedel aangeboden. Waaronder alle tablets die zijn gebruikt voor de bestellingen, de complete sushibar, allerlei sterke drank en de speeltoestellen voor de kinderen. Naast dit alles gaan ook alle meubels, verlichting, planten, een waterontharder, hogedrukspuiten en complete keukeninrichting zoals friteuses, rvs-werkbanken, gasfornuizen, ovens en een steamer onder de veilinghamer.  

Op maandag 20 maart 2022 is er van 10.00 – 11.30 uur een kijkdag in het restaurant op het Gedempte Kattendiep 122 in Groningen.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord