Landgoed Lauswolt opent tijdelijk pop-up restaurant

10 juli 2020 Cultuur

De met een Bib Gourmand bekroonde Bistro Nijeholt, is het tweede restaurant van Landgoed Lauswolt en is tijdelijk verplaatst naar de in bloei staande kruidentuin van het landgoed.

De hele zomer kunnen gasten om 19:00 uur aanschuiven aan de zomers gedekte picknickbanken voor een heerlijk diner. De koks maken gebruik van producten uit Friesland; zowel uit de Friese meren, de zee, het land en uit de lucht. Er worden 5 heerlijke gerechten gekookt vanaf de OFYR barbecues. Bij regen en/of slecht weer kan het diner gewoon doorgaan, gasten zitten altijd droog en warm in een sfeervolle bedouin tent.

“Door de Coronamaatregelen hebben wij minder zitplaatsen beschikbaar in onze restaurants. We zochten hier een oplossing voor en hebben daarom onze  bistro tijdelijk verplaatst naar buiten  met een prachtig uitzicht over het landgoed. Op deze wijze kunnen meer gasten veilig dineren en genieten van heerlijke gerechten met een blik op de golfbaan en kruidentuin. ”aldus Marc van Gulick, directeur Landgoed Lauswolt.

De pop-up Bistro Nijeholt is elke avond geopend op reservering tot en met 6 september 2020.

Het 5 gangenmenu start stipt om 19:00 uur en de menuprijs voor het vijfgangenmenu is € 39.00 per persoon. Reserveren is gewenst en kan via 0512-381245. Natuurlijk kunnen ze het menu aanpassen indien gewenst naar uw keuze.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord